Οι είκοσι σύγχρονοι φωτογράφοι - instagrammers, επέλεξαν να αποτυπώσουν με τους παντοδύναμους φακούς του Huawei Mate20 Pro, μια διαφορετική Ελλάδα. Ανακαλύψτε τους εμβληματικούς προορισμούς με τη ματιά του σήμερα και ψηφίστε την αγαπημένη σας φωτογραφία!

01
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Το Unseen Greece by 20 Mates κάνει πρεμιέρα με το νησί-θαύμα. Η Σαντορίνη, ίσως ο πιο χαρακτηριστικός και δημοφιλής προορισμός της χώρας ήταν ο πρώτος μας σταθμός, στο ταξίδι που ξεκίνησε για να δείξουμε την Ελλάδα μέσα από μια άλλη ματιά. Ο μαγικός τόπος υποδέχτηκε τον @fanellas και γενναιόδωρα του αποκάλυψε την άγρια ομορφιά του και τη φιλοξενία του. Και οι κάμερες του Huawei Mate20 Pro έφεραν στη ζωή εικόνες που υπερβαίνουν όλα όσα είχαμε δει ως τώρα.
02
ΜΑΝΗ
Κάποιοι την λένε Σκωτία της Ελλάδας. Άλλοι «το δικό μας King’s Landing” από το Game Of Thrones. Όμως τελικά η Μάνη δεν μοιάζει με τίποτα. Είναι ένα μοναδικό σημείο στη χώρα, που όπου κι αν σταθείς, νιώθεις πως ο τόπος σου λέει ιστορίες. H Λία Παυλοπούλου βρέθηκε σε αυτόν τον τόπο-σκηνικό και με το Huawei Mate20 Pro φέρνει τις ιστορίες του σε όλους μας.
03
ΜΕΤΕΩΡΑ
Μετέωρα. Πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε έναν τέτοιο τόπο. Τοπίο καθηλωτικό, που ανανεώνει την πίστη σου στη φύση και στα ανθρώπινα θαύματα. Αυτή η ξεχωριστή γωνιά της Ελλάδας, δεν θα μπορούσε να λείπει από τους προορισμούς του Unseen Greece by 20 Mates. Το Huawei Mate20 Pro κατάφερε να αποτυπώσει το μεγαλείο, μέσα από τα μάτια του Γιώργου Μποζούρη.
04
ΥΔΡΑ
Επόμενος σταθμός: Ύδρα, η αρχοντική. Το νησί που αγαπούν οι προσωπικότητες, ξεδίπλωσε γενναιόδωρα τη δική του, μοναδική προσωπικότητα. Γιατί όταν ο κόσμος λείπει, η Ύδρα ανασαίνει και αποκαλύπτει την ξεχωριστή της γοητεία. Οι φακοί του Huawei Mate20 Pro ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και κατάφεραν να την αιχμαλωτίσουν.
05
ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
Ζαγοροχώρια. Τα λένε «γραφικά». Πολύ μικρός χαρακτηρισμός για τόση μαγεία. Ο τόπος είναι η τέλεια συμφωνία ανάμεσα σε πέτρα και φύση. Κάθε σπιθαμή γης μοιάζει να λέει ένα παραμύθι. Και οι φακοί του Huawei Mate20 Pro το αφηγούνται με κάθε λεπτομέρεια.
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
ΜΕΤΕΩΡΑ
ΜΑΝΗ
ΥΔΡΑ
ΑΘΗΝΑ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΧΑΝΙΑ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΜΥΚΟΝΟΣ
ΦΛΩΡΙΝΑ
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΝΑΥΠΛΙΟ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΠΡΕΣΠΕΣ